Nyheder

Nyheder i Esbjerg Skyttekreds!


Åbent Hus August 2019

Esbjerg Skyttekreds holder lørdag den 24. August åbent hus, for alle! Der vil være mulighed for at prøve pistoler, revolvere og rifler under kyndig vejledning af vores instruktører.

Klik her for at læse meget mere!Pop-op butik i Kongensgade

Esbjerg Skyttekreds har i Esbjerg Festuge Lånt et butikslokale i Kongensgade, her er der lavet en pop-op butik med mulighed for at prøve Infrarøde våben. Desuden vil der være god mulighed for at høre en masse om skyttekredsen og deltage i konkurrencer.

Generalforamling 2019 afholdt

På general forsamlingen 2019 blev der en udskiftning i bestyrelsen, da 2 bestyrelsesmedlemmer samt formanden ikke valgte at genopstille. Vi kan derfor byde velkommen til 3 nye medlemmer.

Referatet kan findes her - snarest muligt.

Generalforsamling 2019

Det er nu tid til den årlige ordinære generalforsamling. Denne bliver afholdt tirsdag den 26. feburar 2019 og vil blive afholdt jf. vedtægter.


Klik her for dagsordenVedligeholdeses dag i Måde

Lørdag den 26. Januar 2019 var blev der en hel dag arbejdet på højtryk for at gøre klar til den kommende udendørssæson. Vi takker alle fremmødte.


Vi gentager succesen 2. Marts 2019, så vi er helt klar til endnu en fantastisk sæson!


Juleferie 2018/2019

Den 20. december 2018 er sidste skydeaften i år, da vi holder juleferie. Vi fejre et godt år, og slutter det af med varm kakao, æbleskiver samt gløgg for de ældre.


Vi vender stærkt tilbage, og skyder det nye år ind allerede den 3. Januar 2019


Ny formand

Alle medlemmer har modtaget mail omkring vores formand, John Skovgaard, ikke genopstiller til næste generalforsamling (26. Feburar 2019).


Dette har medført at vi på kommende generalforsamling skal have valgt ny formand. Esbjerg Skyttekreds takker John, for sine år som formand.

Klubtøj i Esbjerg Skyttekreds

Det er nu igen muligt at købe klubtøj i Esbjerg Skyttekreds. Klubtøjet er god kvalitet og bliver leveret af J.A.K.


Der er flere forskellige modeller, som alle kommer med Esbjerg Skyttekreds logo. Se meget mere om klubtøjet ved at klikke her


Esbjerg
Skyttekreds


Vi holder åbent hver* Tirsdag og Torsdag fra 18:00 - 20:30, det vil glæde os at præsentere dig for skydesporten.


*Andet udmeldes på Facebook samt denne side

Copyright © All Rights Reserved

Kontakt os:

Skydeanlæg:

Vi skyder i denne periode på vores indendørs anlæg